Kezdőlap Kapcsolatfelvétel +36.70.3178645 mobilon vagy írjon nekünk Oldaltérkép
Magyar
Italy
English
 
Navigáció: Hollandiában is beindult az új MINI gyártása
HÍREK
MULTIMÉDIA
HITEL-FINANSZIROZÁS
SHOP
NETWORK
EXTRA
NAPTÁR
November
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Egyéb hírek
Nissan Juke-R - a fenevad Buda..
2012-06-04
Június 2-án, szombaton a pesti alsó rakparton tombolt a 485 lóerő.
A Hyundai bemutatta a harmadik..
2012-04-30
Immár kétféle tengelytávval gyártják, öt- és hétüléses változatban érkezik az eddigi legszebb Hyundai városi terepjáró.
Lamborghini Urus - 600 lóerős ..
2012-04-29
Igazi szuperatlétát mutatott be Pekingben Stephan Winkelmann, a Lamborghini elnöke.
Ingyenes terepvezetés lesz máj..
2012-04-24
Az előzetesen regisztrált jelentkezők a Ford Solymár off-road napján akár már sározhatnak is az új Ford Ranger-rel.

Összes rss hír

 
 
A tavaly november óta Oxfordban gyártott új MINI modell ezentúl, szerződéses gyártásmegbízás keretében, a hollandiai Bornban,
a VDL Nedcar üzemében is készül, a brit gyártással párhuzamosan. A borni létesítmény gyártósorának újbóli, ünnepélyes beindításán Vilmos Sándor holland király is részt vett, akivel a fedélzetén az első Hollandiában legyártott MINI modell is legördült a gyártósorról. A két partnercég vezetőin túl az ünnepélyes megnyitó vendége volt még Henk Kamp, Hollandia gazdasági minisztere és Franz Josef Kremp német nagykövet is.

A gyártás beindításával a MINI az egyetlen olyan autógyártóvá vált, akinek sorozatgyártott modelljei szerződéses gyártásmegbízással Hollandiában is készülnek. A VDL Nedcar kedvező elhelyezkedése nemcsak általános logisztikai szempontból előnyös a BMW Group számára, hanem azért is, mert a MINI oxfordi, swindoni és Hams Hall-i üzemeiből álló brit gyártási hálózatának közelében található. A BMW Group ugyanakkor jelentősen növeli jelenlétét Hollandiában, amivel a MINI sikertörténetének szerves részévé teszi a régiót.

A harmadik generációs MINI modelleken idén nyártól körülbelül kétezer ember dolgozik a VDL Nedcar gyárában, ahol az új MINI gyártása várhatóan az öt számjegyű mennyiséget is eléri ez év végére. Annak érdekében pedig, hogy a holland üzemben is ugyanolyan minőségi szabványokat alkalmazzanak az új MINI gyártása során, mint az oxfordi létesítményben, a BMW Group szakemberei alapos, mélyreható továbbképzéseket tartottak a VDL Nedcar munkatársainak a cég lipcsei, oxfordi és regensburgi gyáraiban.

A gyártási kapacitás kiterjesztése, mint a globális növekedési stratégia következő fontos lépése

A globális növekedési stratégia újabb fontos lépéseként a BMW Group minden fő kontinensen kiterjeszti gyártási kapacitását. Tekintve, hogy világszerte rohamosan nő a MINI modellek iránti kereslet, a BMW Group-nak a megnövekedett igények maradéktalan kielégítéséhez külső gyártási kapacitásokra is szüksége van, azon felül, hogy a MINI oxfordi gyárában átlagosan 260 000 MINI modell gurul le a gyártósorokról évente. Az új MINI gyártásának Oxford és Born közötti megosztása nagyobb mozgásteret ad a BMW Group négy kontinens tizennégy országában működő és huszonkilenc létesítményből álló globális gyártási hálózatának. Ugyanakkor, a brit gyártási hálózat továbbra is a MINI gyártásának legfontosabb helyszíne marad.


„A szerződéses megbízás révén a MINI modellek gyártásának megosztása és az így kapott rugalmasabb tervezési lehetőségek számunkra rendkívül fontosak, az elmúlt tíz esztendőben gyűjtött tapasztalataink pedig egytől egyik pozitívak” - mondta Dr. Andreas Wendt, a BMW Group regensburgi gyárának igazgatója. „Nagyra értékeljük ezt a komoly, nyitott és megbízható együttműködést holland partnerünkkel. A VDL Nedcar-nak sokéves tapasztalata van a magas minőségű járművek gyártásában” - tette hozzá.

Tavaly összesen 303 177 MINI modell gurult le a gyártósorokról. Az oxfordi gyárban 175 986 MINI, MINI Cabrio, MINI Clubman, MINI Clubvan, MINI Roadster és MINI Coupé készült, míg az MSF szerződéses gyártásmegbízással dolgozó osztrák létesítményében összesen 125 559 MINI Countryman és MINI Paceman modell látott napvilágot, valamint egyéb gyárakban további 1632 darab. Amióta a BMW Group 2001-ben felélesztette a legendás márkát, közel 2,8 millió MINI készült.

Nyomtatható változat Küldje el a cikket ismerősének Ugrás a lap tetejére

Sikeres szezonkezdet Csányi Ge..
2016-05-09

A H-MOTO Team pilótái tisztesen helytálltak a szezonnyitó futamaikon.

» Bővebben
Forma 1 - Jubileumi koncert
2015-07-14
A 30. Formula–1-es Magyar Nagydíjra készül a Hungaroring csapata,
» Bővebben
Formula 1 Magyar Nagydíj 2015
2015-07-13
Klasszikus.
» Bővebben
Red Bull Air Race ismét Budape..
2015-06-29

Az ingyenes eseményre több mint félmillió nézőt várnak július első hétvégéjén a Duna partra!

» Bővebben
A Nitro Circus meghódította Ma..
2015-06-20

Az elmúlt hétvégén Budapest látta vendégül az amerikai Nitro Circus idén Európában turnézó show-ját. Vasárnap est..

» Bővebben
VILÁGSZÁM – A NITRO CIRC..
2015-04-22
„A benzingőz ünnepe, a szupersztár Travis Pastrana, a világ legjobb freestyle motocross versenyzője, az őrült trükkökr..
» Bővebben
 
TV-sorozat "A szökés - 1. évad / Pris..
Bruttó ár: 7 900 Ft
" Michael Scofield, a fiatal, tehetséges építészmérnök egész felsőtestét tetováltatja, majd besétál egy bankba, előkap egy fegyvert, és békésen várja, hogy a riadóztatott rendőrség néhány perccel később a földre teperje. Scofield nem őrült meg, de eg
» Bővebben
Vásárlás
Vígjáték " AKCIÓ! Beépített szépség ..
Bruttó ár: 390 Ft
" Az FBI különleges ügynöke kizárólag a munkájának élő, kőkemény, kérlelhetetlen férfi lehet. Nőt nem alkalmaznak. Ha mégis közéjük állna, jobban teszi, ha lemond mindarról, ami egy nőt nővé tesz. Gracie Hart (Sandra Bullock)
» Bővebben
Vásárlás
Vígjáték "Ó, testvér, merre visz az u..
Bruttó ár: 1 200 Ft
" Az előkelő piperkőc, Ulysses Everett McGill (George Clooney) elunja a mindennapos, fáradságos munkát a börtöntelepen. Kitör a rabságból, bár két társával, a zsémbes Pete-tel (John Torturro) és a kedves, ám egyszerű Delmarral (Tim Blake Nelson) tová
» Bővebben
Vásárlás
TV-sorozat "Vészhelyzet - 6. évad (3 ..
Bruttó ár: 6 000 Ft
" A sürgősségi osztályon sosincs megállás: minden nap, minden pillanat új kihívásokat, új győzelmeket, új veszteségeket hoz. Csak azt nem gondolta senki, hogy a veszteségek közt ott lesz a Megyei Közkórház egyik tehetséges medikusa is! A d
» Bővebben
Vásárlás

További hírek

 
A keresés helye?
cikk videó shop
KIEMELT PARTNEREK
HÍRLEVÉL
HÍREK | MULTIMÉDIA | HITEL-FINANSZIROZÁS | SHOP | NETWORK | | EXTRA | KAPCSOLAT
 
 
 
 
| Ajánlás emailbe | Szerzői jogok
Copyright © 2007-2008. MOTORSOKK. All rights reserved.
 
0.1505651473999